Polosuchá vína
Jako polosuché víno lze označit víno, které obsahuje:
- max. 12 g zbytkového cukru na litr nebo
- max. 18 g cukru v litru, pokud rozdíl zbytkového cukru a celkového obsahu kyselin přepočtený na kyselinu vinnou je 10 gramů nebo méně.
Mezi naše tradiční polosuché bílé víno patří vína vyráběná z odrůd: Hibernal, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Rivaner (Muller Thurgau), Chardonnay, Ryzlink vlašský, Kerner a Neuburské.
Nejprodávanější

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, pozdní sběr

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, výběr z hroznů

polosuché, pozdní sběr

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, kabinetní víno

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, jakostní

polosuché, jemně perlivé víno v pozdním sběru