Polosuchá vína
Jaké je polosuché víno?
Jako polosuché víno lze označit víno, které obsahuje:
- max. 12 g zbytkového cukru na litr nebo
- max. 18 g cukru v litru, pokud rozdíl zbytkového cukru a celkového obsahu kyselin přepočtený na kyselinu vinnou je 10 gramů nebo méně.
Mezi naše tradiční polosuché bílé víno patří vína vyráběná z odrůd: Hibernal, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Rivaner (Muller Thurgau), Chardonnay, Ryzlink vlašský, Kerner a Neuburské.
Nejprodávanější

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, pozdní sběr

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, moravské zemské víno

polosuché, pozdní sběr