Polosuchá vína
Jaké je polosuché víno?
Jako polosuché víno lze označit víno, které obsahuje:
- max. 12 g zbytkového cukru na litr nebo
- max. 18 g cukru v litru, pokud rozdíl zbytkového cukru a celkového obsahu kyselin přepočtený na kyselinu vinnou je 10 gramů nebo méně.
Mezi naše tradiční polosuché bílé víno patří vína vyráběná z odrůd: Hibernal, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Rivaner (Muller Thurgau), Chardonnay, Ryzlink vlašský, Kerner a Neuburské.
Nejprodávanější
polosuché, pozdní sběr
polosuché, moravské zemské víno
polosuché, moravské zemské víno
polosuché, moravské zemské víno
polosuché, jemně perlivé moravské zemské víno
polosuché, moravské zemské víno
polosuché, pozdní sběr
polosuché, moravské zemské víno