Polosuchá vína
Jaké je polosuché víno?
Jako polosuché víno lze označit víno, které obsahuje:
- max. 12 g zbytkového cukru na litr nebo
- max. 18 g cukru v litru, pokud rozdíl zbytkového cukru a celkového obsahu kyselin přepočtený na kyselinu vinnou je 10 gramů nebo méně.
Mezi naše tradiční polosuché bílé víno patří vína vyráběná z odrůd: Hibernal, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Rivaner (Muller Thurgau), Chardonnay, Ryzlink vlašský, Kerner a Neuburské.
Nejprodávanější

Osvěžující, lahodné a lehčí víno s nižší kyselinou … taková je tato láhev jemně perlivého...

Světle žlutá barva vína okamžitě přitahuje oko svou jemností a elegancí. Vůně je aromaticky...

Barva zlatožlutá. Vůně s tóny exotického a sadového ovoce, mírně kořenitá. V chuti je vysoce...

Víno se vyznačuje jemnou korálově růžovou barvou, která okouzlí na první pohled. Jeho...

Zelenožlutá barva, jemná květinová vůně, ve zralém víně se objevuje vůně hrušek, chlebové kůrky i...

Zelenožlutá barva tohoto vína okamžitě upoutá pozornost svou svěžestí a živostí. Vůně je nápadně...

Osvěžující, ovocité, plné, lahodné… taková je tato láhev jemně perlivého vína typu Frizzante....

Zelenožlutá barva tohoto vína láká svou svěžestí a jasností, která připomíná teplý letní den. Ve...

Kupáž odrůd Veltlín zelený a Ryzlink vlašský. Poměr je 50% VZ a 50% RV. Víno je krásně svěží a...

Lahodné víno má zelenožlutou až slámově žlutou barvu a středně plné tělo. Svěží, aromatické...

Zelenožlutá až nazlátlá barva vína. Jeho vůně vás okouzlí citrusovým aromatem, které se...

Zelenožlutá až nazlátlá barva vína. Jeho vůně vás okouzlí citrusovým aromatem, které se...